Samen Lycurgus verlengt partnership Uniglobe Two Travel voor onbepaalde tijd

Geschreven door: Theo Sikkema

Uniglobe Two Travel en Samen Lycurgus hebben voorafgaand aan de Europese thuiswedstrijd tegen Calcit Kamnik de samenwerking voor onbepaalde tijd verlengd. Uniglobe Two Travel blijft hierdoor ook de komende jaren de reizen van het team, technische staf en business club organiseren.

Uniglobe Two Travel heeft meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van reizen en heeft drie vestigingen verspreid over Nederland. Een van haar specialismes is het organiseren van topsportreizen, zij doen dit voor diverse Nederlandse sport clubs.

Paulien Schoonhoven houdt zich bij Samen Lycurgus met reizen bezig. ‘Het is voor ons prettig dat we op professionele en deskundige wijze begeleiding hebben om zo efficiënt mogelijk onze reizen naar internationale wedstrijden te organiseren. Bij Uniglobe Two Travel denken ze mee en vinden ze voor ons de beste oplossing. Het is tegenwoordig steeds meer specialistische kennis en kunde waar je over moet beschikken. Daarom is het fijn een partner te hebben om op terug te kunnen vallen.’

Edwin Merk, directeur van Uniglobe Two Travel, is blij met de verlenging van het Partnership: ‘Jaren geleden zijn wij ons gaan specialiseren in sportreizen, zowel voor de sporters zelf als de mensen en bedrijven er om heen. Na een succesvol eerste jaar Samenwerken met Lycurgus zijn wij trots om ons voor lange tijd aan deze mooi club te verbinden als reispartner. Wij kijken uit naar vele mooie en vooral sportief succesvolle reizen met Lycurgus.’ Andreas Ensing, sales & projectmanager Uniglobe Two Travel/TripEEE. ‘Samen Lycurgus is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de sterkhouders van het Nederlandse volleybal. Ze lopen voorop in de professionalisering van de sport en daar dragen wij vanuit onze eigen expertise graag in bij. Daarbij is de businessclub een hecht netwerk waar wij als bedrijf graag deel van uitmaken.’

De eerst volgende samenwerking is het organiseren van een trip met de businessclub naar de Europese uitwedstrijd tegen SVG Lüneburg in Duitsland. Met vertrek op 14 december en terugreis donderdagochtend 15 december.

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD

25 maart 2023

19:30

Simplex SSS Samen Lycurgus

29 maart 2023

Samen Lycurgus Sliedrecht Sport BESTEL TICKETS