Thuishal

Nova Tech Lycurgus speelt zijn thuiswedstrijden in Martiniplaza.

Deze sportarena voldoet aan alle internationale eisen voor het spelen van topvolleybal en biedt plaats aan 4.350 toeschouwers.

Eten & drinken

Tijdens wedstrijden kun je terecht bij de bars van Martiniplaza met een uitgebreid drankenassortiment en diverse uitgiftepunten met snacks (wraps, bittergarnituur, broodje hotdogs en patat). Bekijk het menu in de foodcorner voor het actuele aanbod.

Wil je voorafgaand aan de wedstrijd dineren in Martiniplaza? De Brasserie in Martiniplaza is geopend tijdens avonden waarop theatervoorstellingen plaatsvinden. De Brasserie biedt een unieke culinaire ervaring en heeft een uitgebreide menukaart. Reserveren kan hier.

Adres

Leonardspringerlaan 2
9727 KB Groningen
Tel: 050 – 522 27 77

Routebeschrijving

Tot 2025 is de stad Groningen door wegwerkzaamheden soms minder goed bereikbaar. Dit heeft misschien gevolgen voor je reistijd. Bekijk de actuele verkeerssituatie.

Op dit moment wordt druk gewerkt aan de zuidelijke ringweg. Dit heeft tot gevolg dat Martiniplaza voorlopig uitsluitend bereikbaar is via de Paterswoldseweg.

Tegenover de hoofdingang van Martiniplaza vind je een parkeergarage met 600 parkeerplaatsen. Betaal de parkeerkaart (€ 2,50 per uur, € 17,50 per etmaal) bij één van de parkeerautomaten met PIN of Credit Card.
– Inrijhoogte dek: 2,90 meter
– Inrijhoogte kelder: 1,90 meter

Martiniplaza ligt op ongeveer 15 minuten lopen vanaf het NS-station Groningen. Je kunt ook buslijn 10 richting Hoornsemeer nemen. Plan je reis via de actuele dienstregeling of bekijk de looproute van het NS-station Groningen naar Martiniplaza.

Trainingen

Nova Tech Lycurgus werkt zijn trainingen af in het Alfa-college Topsportcentrum. De selectie beschikt daar over de grote hal om te trainen. En deze hal was van oktober 2007 tot medio november 2023 ook de vaste wedstrijdlocatie. Krachttraining vindt plaats in het Topsportzorgcentrum of ook in het Alfa-college.