Vrijwilliger bij Nova Tech Lycurgus

Nova Tech Lycurgus  is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen met allerlei uitvoerende werkzaamheden. We zoeken ondersteuning tijdens wedstrijden en bij het organiseren van evenementen en activiteiten.

Als topsportorganisatie bieden we een dynamische leeromgeving waarin jij het beste uit jezelf kan halen. Ondersteund door ervaren professionals kun jij in je eigen ontwikkeling mooie stappen maken door in deze setting stage te lopen.

Als vrijwilliger zet jij je een paar uur per week vrijwillig in voor de meervoudig landskampioen, bekerwinnaar en winnaar van de Supercup. Word je hier enthousiast van dan komen we graag in contact! We kunnen dan kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Er is genoeg te doen. We zoeken mensen met diverse achtergronden en competenties, of mensen die juist graag ervaring willen opdoen! Omgekeerd bieden wij een plekje in ons team van vrijwilligers en selectie bij de leukste en boeiendste eredivisie volleybalclub van Nederland!

Het gaat om deze vacatures:

Vacature VRIJWILLIGER

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar paulien@lycurgus.nl. Je kunt ook via onze Facebookpagina een bericht achterlaten.