Nedmag en Abiant Lycurgus Samen. op naar de toekomst

Geschreven door: Theo Sikkema

Een week vol veel actie en energie heeft een prachtig hoogtepunt gekregen. Het bedrijf Nedmag uit Veendam is per direct aangehaakt bij Abiant Lycurgus en wil graag Samen. op weg naar de toekomst. Iedereen binnen Abiant Lycurgus is ontzettend dankbaar, blij en opgelucht dat Nedmag wil investeren in topvolleybal in Groningen.

Samen verder gaan op de power die de afgelopen periode los is gekomen. De crowdfunding #ticketvoordetoekomst, de actie van de spelers #allebeetjeshelpen en de grote finale op 30 maart in MartiniPlaza tegen Draisma Dynamo gaat gewoon door. Nedmag vindt het belangrijk dat de positieve kracht rondom de club alleen maar groter wordt. Het belangrijkste voor nu is dat er rust rondom de club komt en dat van daaruit gewerkt kan worden aan het uitbouwen van topvolleybal in Groningen. Samen. vooruit!

Nedmag wint in Borgercompagnie en Tripscompagnie magnesiumzout dat zich bevindt in een zoutlaag, zo’n 2000 meter onder de grond. Deze zoutlaag bevat magnesiumzout van het zuiverste soort. Bij Nedmag werken 150 mensen en indirect 750. Nedmag is trots op haar bakermat Veendam waar ze al sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw is gevestigd en waar sinds die tijd honderden en nog eens honderden mensen uit het Noorden werk hebben gevonden. Nedmag vindt het belangrijk om niet alleen een goede werkgever, maar ook in een goede buur te zijn in Noord-Nederland. Een onderneming met een open oog voor de samenleving en dingen die er spelen. Nedmag wil een positieve factor zijn en blijven en daar waar het kan haar maatschappelijke rol vervullen. Plezierig met elkaar samenleven én samenwerken is het doel.

Ook heeft Nedmag een rechtstreekse link met vitaliteit en sport. Zo helpt magnesium de normale spierwerking te behouden en kan het gebrek aan energie helpen verminderen. Magnesium producten zijn dan ook wereldwijd te vinden bij vrijwel alle professionele sportclubs en clubs en sporters die op hoog niveau presteren. Dicht bij huis onderstreept Nedmag haar binding met de sport onder andere door partnerships met de Veendammer voetbalvereniging Veendam 1894. Deze vereniging heeft de roemruchte Langeleegte als thuishaven. Ook is Nedmag partner van de voetbalopera ‘Veendammer Wind’ een muzikaal tribute aan de legendarische voetbalclub SC Veendam.

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD

14 november 2020

Amysoft Lycurgus Bielderman Koetsier SSS

28 november 2020

TT Papendal Amysoft Lycurgus