Amysoft komend seizoen broeksponsor

Geschreven door: Theo Sikkema

De specialist in waterontharders Amysoft is komend seizoen broeksponsor bij Abiant Lycurgus. De directie van het bedrijf met vestigingen in Leek en sinds eind vorig jaar IJsselstein draagt topsport in Groningen een warm hart toe.

De broers Nanne en Feike Zuidema richtten twintig jaar geleden Amysoft op. Inmiddels werken er veertig mensen bij het familiebedrijf. In maart vorig jaar werd een mooi nieuw pand langs de A7 betrokken. Sportsponsoring wordt ingezet om hun bekendheid verder te vergroten. Naast broeksponsor bij Abiant Lycurgus prijkt Amysoft volgend jaar ook op het shirt van Donar en zijn ze hoofdsponsor van de Wielermeerdaagse Noordenveld-Westerkwartier.

Nanne Zuidema over de samenwerking met Abiant Lycurgus. ‘Ik heb vroeger zelf gevolleybald en dochters van mijn broer volleyballen ook. We hebben sowieso veel volleyballiefhebbers in de familie. We waren tijdens de play-offs al op de led-boarding te zien en het waren natuurlijk prachtige wedstrijden in de finale. We zijn een Gronings bedrijf en sport geeft uitstraling. Dan is de koppeling met de topsport in Groningen snel gemaakt. Ik vind dat een goede club steun verdiend om verder te komen. Sportsponsoring is voor ons één van de manieren om exposure te genereren voor het binnenhalen van nieuwe klanten. We kijken alvast met veel belangstelling uit naar het nieuwe seizoen.’

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD

24 november 2019

SAMEN. Lycurgus Taurus
BESTEL TICKETS

30 november 2019

Active Living Orion SAMEN. Lycurgus