Nova Tech Lycurgus op scholentour!

De scholentour van Nova Tech Lycurgus komt bij alle basisscholen in de provincie Groningen op bezoek om kinderen kennis te laten maken met volleybal! Met ons maatschappelijk programma ‘SAMEN. in de maatschappij’ willen we zoveel mogelijk kinderen inspireren, motiveren en activeren om te sporten en iedereen laten ervaren hoe leuk de sport volleybal is.

Wat krijgt de school?

De school kan van ons een volleybalclinic krijgen, waarbij de kinderen op een leuke en actieve manier kennis maken met volleybal. De clinic duurt zo’n 45-60 minuten en is voor maximaal 30 kinderen. Na afloop van de clinic krijgt de hele groep een gratis toegangskaart voor een wedstrijd van Nova Tech Lycurgus. Daarnaast krijgt de juf of meester informatie om ook in de weken daarna tijdens de gymles volleybal te kunnen geven. De klas zelf krijgt een volleybal om op het schoolplein te gebruiken en informatie van een volleybalvereniging in de buurt, zodat het mogelijk is om een keer een proeftraining te volgen.

Wat regelt de school?

Elke school kan zich via een contactpersoon opgeven voor één of meerdere clinics  via deze link. De contactpersoon moet in dienst zijn van de school. Voor het geven van de clinic stelt de school een gymzaal of sportveld beschikbaar. Er zijn voor de scholen geen kosten verbonden aan de clinic, dankzij subsidie van de provincie Groningen!

Partners
Wij geloven dat de volleybalsport van grote waarde is voor de maatschappij. Sport verbindt, sport leert omgaan met winst en verlies, sport ontwikkelt onderling respect en een gezonde levensstijl en een teamsport als volleybal draagt bij aan leren samenwerken en vriendschap. Zo werkt Nova Tech Lycurgus samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur, een fonds waarvan gezinnen met minder geld gebruik kunnen maken voor het betalen van contributie/lesgeld bij de sportclub. Samen met volleybalvereniging Sudosa-Desto uit Assen is Nova Tech Lycurgus een samenwerking gestart om het volleybalniveau en de volleybalbeleving in Noord-Nederland te versterken. Alle activiteiten die in dit kader worden georganiseerd krijgen een plek op de ‘Volleybalkalender van het Noorden’.

VOLGENDE WEDSTRIJD

BESTEL TICKETS

17 april 2024

Draisma Dynamo Nova Tech Lycurgus