Pers en media

Persvoorlichter

De mediacontacten en externe communicatie wordt bij Nova Tech Lycurgus verzorgd door Theo Sikkema. Telefoonnummer 06-27021398 of via theo@lycurgus.nl.

Toegang en accreditatie

Bij reguliere competitiewedstrijden, play-offs en bekerwedstrijden geldt geen speciale accreditatieregeling. U krijgt toegang op vertoon van uw perskaart. Komt u voor het eerst bij ons, neem dan vooraf even contact op met de persvoorlichter. Hij maakt u bij aankomst wegwijs in de hal.

Bij Europese wedstrijden is accreditatie wel vereist. Staat u op onze pers-mailinglijst, dan ontvangt u tijdig de informatie hierover. Staat u nog niet op onze lijst, dan kunt u accreditatie aanvragen bij de persvoorlichter.

Faciliteiten

Voor de schrijvende pers is er een werkplek aan de rand van het veld. Fotografen met perskaart kunnen (buiten de boarding) in principe vrij hun gang gaan, maar moeten wel de eventuele aanwijzingen van de wedstrijdorganisatie opvolgen. Desgewenst kan van een draadloze internetverbinding gebruik worden gemaakt.

Als u televisie-opnames wilt maken, dan verdient het aanbeveling om vooraf te overleggen met de persvoorlichter.

U kunt contact met onze persvoorlichter opnemen wanneer u speciale wensen hebt (bijvoorbeeld faciliteiten voor cameraploegen). Dat geldt ook voor aanvragen voor interviews.

Trainingen

Wilt u een training bezoeken, meld dan uw komst vooraf  bij de persvoorlichter.

In English

At Nova Tech Lycurgus Volleyball, all press affairs are managed by Theo Sikkema. He can be contacted by mail theo@lycurgus.nl