Wil jij data-analist van Amysoft Lycurgus zijn?

Geschreven door: Theo Sikkema

Data-analyses en het scouten van alle acties zijn in het volleybal superbelangrijk. Het vormt de basis om van je tegenstander te winnen. Lijkt het je leuk om bij Amysoft Lycurgus een rol te spelen in dit proces en ook betrokken te zijn bij trainingen en wedstrijdvoorbereiding? Grijp dan nu je kans om data-analist te worden.

Je hebt bij een topvolleybalwedstrijd vast wel eens een data- analist/videoscout aan het werk gezien. Zittend achter een laptop, waarop alle spelhandelingen (data) van het eigen team en de tegenstanders worden verzameld. Het levert veel nuttige tactische informatie op, zowel voor, tijdens als na de wedstrijd. Hiermee kunnen coach en spelers hun voordeel doen.

Daarnaast heb je met de technische staf overleg over het sportieve programma op het gebied van fysiek, mentaal, technisch en tactisch. Plus overleg over de individuele ontwikkeling van spelers aan de hand van de specifieke persoonlijke data die gemonitord wordt. Je bent aanwezig bij alle (bal)trainingen en leidt (delen) van trainingen

Solliciteer! En wie weet werk je binnenkort bij Amysoft Lycurgus, de volleybaltopclub van Nederland.

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD

26 september 2021

Draisma Dynamo Amysoft Lycurgus

02 oktober 2021

RECO ZVH Amysoft Lycurgus