Volleybalfestival van het Noorden met Oranje dames inclusief ‘front-row’ kaarten

Geschreven door: Theo Sikkema

 Yes na jaren van afwezigheid doet het Nederlandse Damesvolleybalteam Groningen op 3 en 4 september weer aan. En hoe! In een tweeluik tegen de huidige nummer 1 van de Volleyball Nations League (VNL) Japan wordt er in aanloop naar het WK (23 september tot 15 oktober) in eigen land geoefend.

In samenwerking met de Nevobo en MartiniPlaza organiseert Amysoft Lycurgus dit weekend. Dit zal niet alleen beide oefeninterlands omvatten maar beide dagen zullen bol staan van volleybal en diverse side-events. Hierover later meer!

En het is een mooie gelegenheid om het Groningse volleybaltalent Jolien Knollema, sinds vorige zomer spelend voor Il Bisonte Firenze in Italië, aan het werk te zien en aan te moedigen. De 19-jarige Knollema maakte recent haar debuut voor Oranje en krijgt speeltijd in de VNL.

Programma:

  • Zaterdag 3 september, 17.00 uur, Nederland-Japan, MartiniPlaza Groningen
  • Zondag 4 september, 17.00 uur, Nederland-Japan, MartiniPlaza Groningen

Voorafgaand aan de wedstrijd op 3 september speelt Amysoft Lycurgus een oefenwedstrijd tegen SVG Lüneburg, waar Auke van de Kamp onder contract staat.

Wil jij dit meemaken? Verzeker je nu alvast van jouw plaats en koop je kaart hier. 

In de voorverkoop tot 1 augustus krijg je € 2,50 korting op je kaartje. Ook leuk; Wil jij op de ‘front row’ zitten direct achter beide topteams? Koop dan nu snel jouw ‘front row’ ticket (beperkte beschikbaarheid).

Zien wij jou 3 en/of 4 september ook in MartiniPlaza?

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD

03 december 2022

20:00

Samen Lycurgus Sliedrecht Sport
BESTEL TICKETS

11 december 2022

Active Living Orion Samen Lycurgus