Vier businesspartners blijven Amysoft Lycurgus steunen

Geschreven door: Theo Sikkema

In aanloop naar het nieuwe seizoen in een voor bedrijven niet altijd gemakkelijke tijden is het fijn bekend te kunnen maken dat Verkley B.V., MTN Accountants en adviseurs, @Juste BV en Martini Reclamemakers hun overeenkomst met Amysoft Lycurgus verlengd hebben. Daar is iedereen binnen de club ontzettend blij mee.

Juridisch Management Advies bureau @Juste BV gevestigd in Tynaarlo en een meetingpoint in het World Fashion Centre in Amsterdam tekent voor twee jaar bij als lid van de businessclub. Bedrijfsjuriste Miryam Breeuwer, ondersteunt door Annemarie de Groot zorgt er met haar adviezen voor dat uw onderneming uitstekend is aangepast op de juridische risico’s van het ondernemen.

Martini Reclamemakers in Leek is gespecialiseerd in professionele reclameboodschappen via gevelreclame, lichtreclame, belettering, interieurreclame plus zaken als zuilen en spandoeken. Het bedrijf onder leiding van Henk van der Laan blijft de komende twee jaar aan de businessclub verbonden.

Verkley B.V. met vestigingen in Groningen en Drachten, gespecialiseerd in het leggen, monteren en testen van kabels en leidingen: gas, water, elektra, data, telecom, warmtenetten en openbare verlichting is al een tijdje als sponsor betrokken bij Amysoft Lycurgus en Wytze Kooistra kon recent samen met algemeen directeur Erik Blauw een contract voor het komende seizoen ondertekenen.

MTN Accountants en adviseurs met een kantoor in Groningen bestaat sinds 1989 en profileert zich als uw baken in financiële zaken op het gebied van accountancy, fiscaal en juridisch, lonen en salarissen plus fusies en overnames. Mede-eigenaar Jeroen Dorreboom ontving Wytze Kooistra op kantoor om de prettige relatie met minimaal een jaar te voort te zetten.

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD

30 januari 2022

Numidia TopVolleybal Limburg Amysoft Lycurgus

13 februari 2022

ComputerPlan VCN Amysoft Lycurgus