Vernieuwd Operationeel Team gaat enthousiast door

Geschreven door: Theo Sikkema

Nadat Wytze Kooistra een stap teruggedaan heeft binnen Samen Lycurgus ontstond er ruimte in het Operationeel Team (OT) van de club. Daar is inmiddels invulling voor gevonden. Het OT heeft de komende tijd drie nieuwe gezichten plus drie oude bekenden.

Eline Draaisma maakt al deel uit van het maatschappelijk programma en gaat nu voor een aantal uren in de week ook OT-taken doen. Het verzorgen van clinics op basisscholen en trainingen geven op de Topsport Talentschool blijft ze doen. Ze heeft passie voor volleybal en speelt zelf bij vereniging Lycurgus. Hier geeft ze ook trainingen.

Daarnaast zijn Wicher van der Kolk en Marcus Hörchner als talentvolle trainees van de opleiding sportkunde aan de Hanzehogeschool het komende seizoen fulltime actief in het OT. Naast hun afstudeeropdracht nemen ze diverse taken van Kooistra over en draaien ze al enthousiast mee in de dagelijkse uitvoering.

Erik Noordijk blijft als eindverantwoordelijke van het maatschappelijk programma en het Regionaal Talentencentrum (RTC) ook lid van het OT. Paulien Schoonhoven en Theo Sikkema plakken er nog minimaal één seizoen aan vast.

Zo telt het OT het komende seizoen zes gezichten, die zin hebben om er een mooi seizoen van te maken. Niet alleen sportief, maar ook in het organiseren van leuke evenementen en bijeenkomsten voor de partners van Samen Lycurgus.

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD