Veenstra Reizen nieuwe vervoerder

Geschreven door: Theo Sikkema

De selectie en technische staf van SAMEN. Lycurgus wordt komend seizoen vervoerd door touroperator en reisbureau Veenstra Reizen uit Buitenpost. Na een aantal prettige gesprekken is de samenwerking een feit.

Er wordt momenteel gewerkt aan de vormgeving van de spelersbus, zodat heel Nederland kan zien dat de bluearmy onderweg is.

Veenstra Reizen is een internationaal reisbureau en touringcarbedrijf die zich gespecialiseerd heeft in groepsreizen per bus. Als touroperator organiseren ze voor individuen en groepen dagtochten, luxe en goedkope busreizen, schoolreizen, excursie en themareizen, vliegreizen en personeelsreizen. Veenstra Reizen is sinds 1928 touroperator met elf eigen touringcars in capaciteit variërend van 19 tot 87 personen. Naast het hoofdkantoor in Buitenpost zijn er standplaatsen in Groningen, Leeuwarden, Assen en Steenwijk.

Het familiebedrijf is jaren in het voetbal actief geweest, maar zet bewust in op een andere richting. Basketbalclub Aris Leeuwarden wordt ook door Veenstra Reizen vervoerd.

Klaas Veenstra, samen met zijn neef Bouwe de beoogde opvolgers van zijn vader en oom, zocht zelf contact met SAMEN. Lycurgus en is blij met de samenwerking. ‘Wij zijn een team en dat is SAMEN. Lycurgus ook. Volleybal is een nieuwe sport voor ons, maar dat is een bewuste stap. We zijn meer op zoek naar het familiegevoel. We verwachten bij de businessclub als familie meer tot ons recht te komen dan in massale commerciële netwerken.’

‘We kijken verder dan onze reguliere activiteiten en willen een breder doel behalen. Sport en Veenstra Reizen betekent samen op weg naar succes. De overeenkomst staat wat ons betreft nadrukkelijk voor samen. Succes haal je als team en deze eigenschap zal ook de basis worden van onze samenwerking.’

Met de komst van Veenstra Reizen komt een einde aan een jarenlange samenwerking met Drenthe Tours. Bedankt voor alle veilige kilometers en veel succes gewenst in de toekomst.

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD

30 januari 2022

Numidia TopVolleybal Limburg Amysoft Lycurgus

13 februari 2022

ComputerPlan VCN Amysoft Lycurgus