Topper tegen Dynamo verplaatst naar zondag 6 maart

Geschreven door: Theo Sikkema

De op zaterdag 8 januari afgelaste thuiswedstrijd van Amysoft Lycurgus tegen Draisma Dynamo is vastgesteld op zondagmiddag 6 maart om 14.00 uur in het Alfa-college Sportcentrum. Het duel ging niet door vanwege coronagevallen en spelers in quarantaine bij de landskampioen uit Apeldoorn.

Het duel wordt nu het laatste duel van de reguliere competitie. De dag ervoor speelt de ploeg van coach Arjan Taaij eveneens thuis tegen RECO ZVH uit Zevenhuizen. Deze ontmoeting stond gepland voor 20.00 uur, maar is vervroegd naar 16.00 uur. Dit om zoveel mogelijk tijd te hebben in de aanloop naar de volgende dag. Het plannen begin maart is mede gedaan om de kansen op de aanwezigheid van publiek bij dit topduel zo groot mogelijk te maken.

Kijkend naar de huidige stand in de Eredivisie zou het kunnen dat het een beslissende wedstrijd gaat worden in de strijd om de bovenste plaatsen. De eerste vier van de reguliere competitie plaatsen zich voor de kampioenspoule. De nummer één neemt drie punten mee en nummer vier begint met nul punten.

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD