Tegenstanders in kampioenspoule voor Amysoft Lycurgus bekend

Geschreven door: Theo Sikkema

Het speelschema voor Amysoft Lycurgus in de kampioenspoule is zo goed als bekend. De competitie om te bepalen welke twee teams gaan strijden om de landstitel begint voor Amysoft Lyurgus komende zaterdag direct met een sleutelduel in Apeldoorn tegen Draisma Dynamo.

Om het definitieve schema vast te stellen moest eerst afgewacht worden hoe de strijd om plek vier tussen Sliedrecht Sport en Simplex SSS uit zou pakken. De Barnevelders wonnen zaterdagavond met 3-2 in sporthal De Basis in Sliedrecht en hielden de kansen overeind. Mits de twee resterende duels zonder puntverlies gewonnen zouden worden. Dat liep zondag in Limburg mis. Tegen Numidia Topvolleybal Limburg stond na vijf sets slechts een 3-2 zege op het scorebord.

De thuiswedstrijd tegen Sliedrecht staat voor woensdag 30 maart op de rol. De uitwedstrijd staat voor zaterdag 16 april gepland.

De ploeg van coach Arjan Taaij begint in de kampioenspoule als nummer drie van de reguliere competitie met één punt. Active Living Orion start met drie punten, Dynamo met twee en voor Sliedrecht staat de beginteller op nul punten.

Het schema:

Zaterdag 19 maart 20.00 uur Draisma Dynamo – Amysoft Lycurgus
Zaterdag 26 maart 20.00 uur Amysoft Lycurgus – Active Living Orion (tickets)
Woensdag 30 maart 20.00 uur Amysoft Lycurgus – Sliedrecht Sport (tickets)
Zondag 3 april 15.00 uur Amysoft Lycurgus – Draisma Dynamo (tickets)
Zondag 10 april 15.00 uur Active Living Orion – Amysoft Lycurgus
Zaterdag 16 april 15.30 uur Sliedrecht Sport – Amysoft Lycurgus

Op Paasmaandag 18 april speelt Amysoft Lycurgus om 13.00 uur vervolgens de bekerfinale in Ede tegen Active Living Orion.

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD

03 december 2022

20:00

Samen Lycurgus Sliedrecht Sport
BESTEL TICKETS

11 december 2022

Active Living Orion Samen Lycurgus