Strijd om de Supercup verplaatst naar 17 december

Geschreven door: Theo Sikkema

De confrontatie om de Supercup tussen bekerwinnaar Samen Lycurgus en landskampioen Draisma Dynamo is verplaatst naar zaterdagavond 17 december om 19.00 uur in Apeldoorn. De wedstrijd stond aanvankelijk voor vrijdagavond 23 december op het programma.

Dat vonden beide ploegen zo vlak voor de kerstvakantie een ongelukkige datum. Na enig gepuzzel is 17 december uit de bus gerold. Op deze datum stond aanvankelijk de terugwedstrijd in de reguliere competitie tussen Samen Lycurgus en Dynamo gepland in het Alfa-college Sportcentrum. Dit duel is nu verschoven naar woensdagavond 25 januari 2023 om 20.00 uur.

Samen Lycurgus is vijfvoudig winnaar van de Supercup. De Groningers wonnen deze prijs voor het laatst in 2020. Op zondagmiddag 4 oktober was de huidige bekerwinnaar, zonder publiek vanwege corona, met 3-1 te sterk voor Active Living Orion.

Dit alles betekent dat de strijd om de Supercup de laatste wedstrijd voor de ploeg van coach Arjan Taaij in het volleybaljaar 2022 is. De ploeg heeft vanaf 22 december een week vakantie om op 29 december de training te hervatten. Op zaterdag 7 januari volgt de hervatting van de competitie met een thuisduel tegen Numidia VC Limax.

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD

03 december 2022

20:00

Samen Lycurgus Sliedrecht Sport
BESTEL TICKETS

11 december 2022

Active Living Orion Samen Lycurgus