Steun de #Bluearmy tijdens de bekerfinale!

Geschreven door: Theo Sikkema

Op zondagmiddag 17 februari moet het gebeuren. Abiant Lycurgus wil voor het eerst sinds 2016 de volleybalbeker weer winnen. Dat moet gebeuren in Zwolle tegen Draisma Dynamo. Jij wilt er toch bij zijn om de #Bluearmy naar grote hoogte te schreeuwen? De bus staat in Groningen voor je klaar om je naar het Landstede Sportcentrum te brengen.

11:30 Vertrek uit Groningen. Locatie: TopSportZorgCentrum, Laan Corpus den Hoorn 101
13:30 Begin bekerfinale
bij verlies
16:30 Vertrek uit Zwolle en terug naar Groningen
bij winst
17:30 Aankomst in Groningen, gezellig samenzijn!
19:00 Einde programma

Kosten busreis inclusief toegangskaart  € 12,50 voor volwassen
Kosten busreis inclusief toegangskaart  € 10,00 voor jeugd tot 12 jaar

Gaat je met eigen vervoer naar Zwolle dan kunt je hier een toegangskaart kopen. Voeg de volgende kortingscode ‘lycurgus19abiant’ in en kies voor de optie ‘Clubkaart’.

We roepen iedereen op om de mannen van Abiant Lycurgus te steunen in de bekerfinale! Voor deze speciale gelegenheid hebben we een mooi shirt voor de bekerfinale ontworpen en deze kun je kopen voor slechts  een tientje.

Om gebruik te maken van het aanbod voor een gecombineerd arrangement (bus en ticket) vragen wij je om uiterlijk 13 februari te reageren. Wilt je zo’n fraai #Bluearmy T-shirt? Dan graag uiterlijk 8 februari reageren en geef je maat ook even door. Opgeven kan via abiant-lycurgus@outlook.com.

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD

31 augustus 2019

SAMEN. Lycurgus Talentteam Papendal

07 september 2019

SAMEN. Lycurgus SVG Luneburg