Sander Scheper blijft nog een jaar bij Abiant Lycurgus

Geschreven door: Theo Sikkema

Sander Scheper heeft zijn contract met een jaar verlengd. De middenaanvaller is al sinds de zomer van 2015 bij Abiant Lycurgus en gaat aan zijn vijfde seizoen beginnen in Groningen. Met Scheper erbij bestaat de selectie voor komend seizoen inmiddels uit elf spelers.

In de zomer van 2015 kwam Scheper samen met Auke van de Kamp en Sam Gortzak over van het Talentteam Papendal. Gortzak gaat ook aan zijn vijfde seizoen beginnen en als bekend Van de Kamp vertrekt naar Achel in België.

In die vier jaar pakte de 24-jarige Scheper acht prijzen. Drie landstitels, één keer de beker en vier keer de Supercup. ‘Ik ben blij dat ik weer een jaar alles uit mezelf kan halen voor het behalen van teamdoelen en persoonlijke ambities.’ Scheper is een voorbeeld van de mogelijkheden in Groningen op het gebied van topsport en studiefaciliteiten. In juli hoopt Scheper zijn bachelor natuurkunde aan de Rijksuniversiteit binnen te hebben en de Drent heeft zich al ingeschreven voor de Master Energy & Environmental Sciences. Studeren combineert hij al vier jaar met het topsport volleybalprogramma onder leiding van coach Arjan Taaij.

De technische staf is nog op zoek naar een passer-loper om het gewenste aantal van minimaal twaalf spelers compleet te maken. De elf tot nu toe voor het volgende seizoen vastgelegde spelers:

Diagonaal: Mitch Perinar, Geoffrey van Gent
Passer-lopers: Frits van Gestel, Erik van der Schaaf en Collin Mahan
Middenaanval: Dennis Borst, Hossein Ghanbari en Sander Scheper
Spelverdelers: Stijn Held en Sam Gortzak
Libero: Steven Ottevanger

 

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD

24 november 2019

SAMEN. Lycurgus Taurus
BESTEL TICKETS

30 november 2019

Active Living Orion SAMEN. Lycurgus