Nova Tech Lycurgus heeft licentie voor komend seizoen binnen

Geschreven door: Theo Sikkema

Nova Tech Lycurgus heeft de licentie voor het komende seizoen 2024/2025 toegewezen gekregen. Dat heeft de volleybalbond Nevobo vrijdagmiddag bekend gemaakt. De beloning van intern weer een periode veel werk verzetten om alle gevraagde informatie op basis waarvan de beoordeling plaats vindt tijdig en correct aan te leveren.

Een expertteam beoordeelt de licentieaanvragen op basis van meer dan twintig criteria. Waarbij een aantal ten opzichte van vorig seizoen verscherpt zijn. Om de BetCity Eredivisie naar een hoger plan te tillen. Dit in lijn met het Eredivisieplan 2021+, waarin onder andere is afgesproken dat de begroting voor het nieuwe seizoen minimaal 170.000 euro bedraagt. Om de professionalisering verder vorm te kunnen geven.

Mede hierdoor bestaat de BetCity Eredivisie volgend seizoen nog maar uit acht clubs. VoCASA heeft de keuze gemaakt om een stapje terug te doen en te gaan spelen in de te vormen Superdivisie. De komende jaren wil de Nijmeegse vereniging werken aan de groei van zowel het sponsornetwerk als aan talentontwikkeling in de regio om zo met een stevige basis weer terug te kunnen keren naar het hoogste niveau.

Voor Nova Tech Lycurgus betekent de toewijzing van de licentie dat in volle vaart verder gewerkt kan worden aan de inrichting van het komende seizoen op het gebied van selectie en verdere professionalisering van de interne organisatie.

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD