Markus Held over het belang van teamgenoten

Geschreven door: Theo Sikkema

Bij de ‘Aanpakkers’ worden zes toptalenten uit verschillende sporten een jaar lang gevolgd in verschillende videoafleveringen en andere online content. Na de bekerwinst zondag is het tijd voor de tweede aflevering van spelverdeler Markus Held. Even terug in de tijd. Aandacht voor de halve bekerfinale. 

Via de ‘Aanpakkers’ leert men de mens achter het toptalent echt kennen. Nog voordat de dromen werkelijkheid zijn geworden.

De deelnemende topsportorganisaties als Amysoft Lycurgus, FC Groningen, Donar en Topsport Noord lanceerden in samenwerking met partners Gemeente en provincie Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool Groningen, Topsport Talentschool, Stichting Bea en Meer & Beter Bewegen halverwege januari het initiatief de ‘Aanpakkers’. Topsport inspireert en Amysoft Lycurgus doet graag mee om vanuit  haar maatschappelijke rol te helpen om bewegingsarmoede op te willen lossen. Inspirerende sporters als Held kunnen hierbij als voorbeeld van een succesvol sporten bij helpen.

Naast Held spelen Daniël van Kaam (FC Groningen) spelen roeister Louise Liemberg, basketballer Kjeld Zuidema (Donar), atlete Britt Weerman (Groningen Atletiek) en handbikester Melanie Helweg de hoofdrol in de documentairereeks. Per sporter worden zes minidocumentaires gemaakt.

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD

03 december 2022

20:00

Samen Lycurgus Sliedrecht Sport
BESTEL TICKETS

11 december 2022

Active Living Orion Samen Lycurgus