Hoe zien de play-offs eruit voor Nova Tech Lycurgus

Geschreven door: Theo Sikkema

Afgelopen vrijdag verzekerde Nova Tech Lycurgus zich van de derde plaats in Kampioenspoule A door met 3-0 te winnen bij Active Living Orion. Maar wat is de waarde van deze derde plek richting de play-offs?

De nummers drie en vier van Kampioenspoule A spelen nu in een kwartfinale tegen de nummers één en twee van Poule B, waarbij Nova Tech Lycurgus als derde in een best-of-three serie tegen de nummer twee speelt. In Poule B speelden de teams die niet bij de eerste vier in de reguliere competitie eindigden, exclusief het Talentteam Papendal. De kans is groot dat Simplex SSS de tegenstander wordt, maar VoCASA en Prima Donna Kaas Huizen hebben ook nog een kleine kans. Komende zaterdag is de eindstand van Poule B bekend.

Zeker is dat Nova Tech Lycurgus op woensdagavond 3 april om 19.30 uur in Martiniplaza begint aan de kwartfinale. Het uitduel is op zaterdag 6 april. Mocht er een derde beslissende wedstrijd nodig zijn dan is die op zondagmidddag 7 april om 15.00 uur wederom in Martiniplaza.

De winnaar van deze kwartfinalereeks plaatst zich voor de halve finale om het landskampioenschap waarin Draisma Dynamo in een best-of-five serie de tegenstander is. De halve finale begint zoals het nu gepland is op dinsdagavond 9 april. De overige data zijn nog niet exact bekend. Dat geldt ook voor de data van een eventuele finale. Zeker is dat uiterlijk op zondag 28 april de nieuwe landskampioen bekend is.

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD

BESTEL TICKETS

17 april 2024

Draisma Dynamo Nova Tech Lycurgus