Gewijzigde technische staf Samen Lycurgus voor komend seizoen compleet

Geschreven door: Theo Sikkema

Terwijl de selectie van Samen Lycurgus met twaalf spelers inmiddels al behoorlijk vorm heeft gekregen is de bemensing van de technische staf voor komend seizoen nu rond.

Arjan Taaij begint aan zijn tiende seizoen als coach.

Bij de assistenten is Mohamed Romdhane (52) een nieuw gezicht. Romdhane is geen onbekende in de volleybalwereld. De in Roden woonachtige trainer heeft het hoogste diploma en trainde in het verleden onder meer de heren van Olhaco in Hoogeveen, Sudosa in Assen en de dames van VC Sneek. Daarnaast Romdhane is acht jaar actief als talentcoach bij de volleybalbond Nevobo. De afgelopen twee seizoenen bracht de nieuwe assistent de vrouwen van Lycurgus naar de Tweede Divisie. ‘Het is een nieuwe uitdaging voor mij. Ik heb er zin in. Ik ga voor het beste en wil spektakel zien. Daar wil ik voor zorgen.’

Romdhane is de opvolger van Erik Noordijk. Noordijk blijft verantwoordelijk voor het maatschappelijke programma van Samen Lycurgus en de ontwikkeling van het talentenprogramma bij RTC Noord, maar is als trainer niet meer betrokken bij het eerste team. De ervaren coach gaat bij Sudosa Desto aan de slag. Naast Romdhane blijft Gerard Smit structureel deel uit maken van het sportieve programma tijdens trainingen en als assistent bij de wedstrijden. Met dit trio staat er een mooie sportieve staf voor de ploeg van komend seizoen.

In de begeleiding was afgelopen seizoen voor fysiotherapeute Malou Alferink een afbouwjaar. Na een aantal intensieve jaren bij de club heeft ze het stokje vanuit Medisch Centrum Zuid overgedragen aan Sanne Ninteman. Ninteman was afgelopen seizoen ook al actief als fysiotherapeute. Mental coach Anneloes Middelkoop verhuist naar het midden van het land en neemt afscheid. Alferink en Middelkoop zijn respectievelijk zeven en negen jaar betrokken geweest bij Lycurgus. Daarom ontzettend bedankt voor jullie bijdrage in al die jaren en succes in de toekomst.

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD

01 december 2022

20:00

Samen Lycurgus SVG Lüneburg
BESTEL TICKETS

03 december 2022

Samen Lycurgus Sliedrecht Sport BESTEL TICKETS