Geen verlenging contract Steven van de Velde

Geschreven door: Theo Sikkema

Steven van de Velde maakt zaterdag in de uitwedstrijd tegen Coniche Topvolleybal Zwolle voor de laatste keer deel uit van de selectie van Abiant Lycurgus. De tijdelijke aanstelling van de passer-loper loopt op 23 december af en wordt niet verlengd.

Van de Velde werd begin september aangetrokken voor de periode tot eind december om de toen nog geblesseerde spelers Auke van de Kamp en Chris Voth te vervangen. Dat heeft de beachspeler goed in weten te vullen. Iedereen binnen Abiant Lycurgus dankt Steven voor zijn inbreng, persoonlijkheid en geleverde inzet en we wensen Steven alle goeds bij het verwezenlijken van zijn ambities.

Van de Velde kijkt met een goed gevoel terug op de afgelopen ruim drie maanden. ‘Ik vond het heel gaaf om bij zo’n professioneel team betrokken te zijn. Ik ga het zeker missen. Gelukkig kan ik terugkijken op een mooie tijd waarin ik veel geleerd heb en heb mogen proeven hoe het is om deel uit te maken van de beste ploeg van Nederland.’

Van de Kamp en Voth zijn op de weg terug en hebben de laatste weken alweer de nodige speelminuten gemaakt. Dat maakt de selectie zo goed als weer compleet, waardoor de noodzaak om de verbintenis van Van de Velde eventueel te verlengen wegviel.

In Zwolle wordt op passende wijze aandacht besteed aan het vertrek van Van de Velde.

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD