Europese duels tegen Tours Volley Ball definitief omgedraaid

Geschreven door: Theo Sikkema

De Europese wedstrijden in het kader van de CEV-Cup die Amysoft Lycurgus speelt tegen het Franse Tours Volley Ball zijn qua uit en thuiswedstrijd definitief omgedraaid. Op 1 december speelt Amysoft Lycurgus de eerste zestiende finale eerst in Frankrijk en de return is een week later in het Alfa-college Sportcentrum. Beide duels beginnen om 20.00 uur.

Toen medio november duidelijk werd dat Nederland weer in een lockdown achtige situatie terecht kwam was duidelijk dat bij de op 1 december in MartiniPlaza geplande wedstrijd geen publiek bij mocht zijn. In de hoop dat de maatregelen voldoende zouden helpen is direct ingezet op het omzetten. Op 8 december zou er misschien weer publiek bij mogen zijn. Gezien de ontwikkelingen van het coronavirus in Nederland lijkt de kans niet groot dat die woensdag fans van de bluearmy welkom zijn. Dat neemt niet weg dat de duels wel omgedraaid zijn.

Amysoft Lycurgus is de mogelijkheden aan het verkennen om livestreaming mogelijk te maken, zodat fans en partners toch de mogelijkheid hebben om naar de wedstrijd te kijken. Hierover is momenteel nog geen duidelijkheid.

 

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD

01 december 2021

Tours Volley Ball (Fra) Amysoft Lycurgus

04 december 2021

Amysoft Lycurgus ComputerPlan VCN