Amysoft per 1 juli geen naamsponsor meer van Lycurgus

Geschreven door: Theo Sikkema

Amysoft Lycurgus is op zoek naar een nieuwe naamsponsor. Het tweejarige contract met Amysoft loopt per 1 juli af en wordt op dit punt niet verlengd. De verkoper van waterontharders blijft wel een belangrijke sponsor en is de komende twee seizoenen blijvend zichtbaar op het shirt en in allerlei uitingen zoals led-boarding.

Met Amysoft als naamsponsor won Lycurgus twee keer de beker.

Na twee seizoen is voor directeur Nanne Zuidema de tijd gekomen om de relatie met Lycurgus op een andere manier in te vullen. ‘We gaan ons de komende jaren door veranderende strategie meer richten op landelijke televisiereclame.’ Amysoft heeft naast Leek inmiddels ook een vestiging in Houten en is gericht op verdere expansie.

Voorzitter Arie Wink dankt Amysoft. ‘We zijn Nanne Zuidema veel dank verschuldigd. Ruim twee jaar geleden heeft hij samen met zijn broer zijn nek voor ons uitgestoken. Met Amysoft draagt hij de topsport in Groningen en omgeving een warm hart toe. Gedurende de corona periode die lastig was hebben we aan hun een fantastische partner gehad om ons door deze periode heen te brengen. Zijn loyaliteit daarin hebben we zeer gewaardeerd. We zijn dan ook blij dat Amysoft als een belangrijke relevante partner bij ons betrokken blijft.’

Nadat duidelijk was dat de naamsponsoring door Amysoft niet verlengd ging worden is de zoektocht naar een nieuwe naamgever inmiddels ingezet. Er zijn een aantal hoopgevende contacten.  Amysoft Lycurgus zet erop in en hoopt de komende periode een nieuwe naamsponsor bekend te kunnen maken. Per 1 juli gaat Amysoft Lycurgus voorlopig verder als Samen Lycurgus.

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD

BESTEL TICKETS

17 april 2024

Draisma Dynamo Nova Tech Lycurgus