Amysoft Lycurgus strikt trojka partners tot eind van het seizoen

Geschreven door: Theo Sikkema

Witec, Dok4 en GAP Academy uit Stadskanaal steunen Amysoft Lycurgus tijdens het Europese avontuur #SAMENnaarMoskou. Bovendien blijven de drie tot het einde van het seizoen betrokken als partner. Alle drie ondernemingen worden businessclublid en krijgen als de situatie het weer toelaat om in Nederland wedstrijden te spelen ruimte op de ledboarding.

Witec, Dok4 en GAP Academy ondersteunen gezamenlijk met trots Amysoft Lycurgus tijdens hun reis naar en sportieve prestaties in Moskou. Daar zullen de spelers van de bluearmy speciaal ontworpen wedstrijdshirts dragen waar Witec, Dok4 en GAP Academy onder shirtsponsor Amysoft op de voorzijde zichtbaar zullen zijn. Het bestuur en alle betrokkenen bij Amysoft Lycurgus zijn zeer verheugd om in deze voor iedereen lastige tijden toch een mooi partnerschap te kunnen presenteren en dankt het management van Witec, Dok4 en GAP Academy voor het vertrouwen.

De drie ondernemingen zijn altijd op zoek naar talent en nieuwe innoverende manieren van produceren en opleiden. Aspecten die één op één vertaald kunnen worden naar Amysoft Lycurgus; volleybaltalent opleiden en innovatief bezig zijn om Groningen als topsportbolwerk in het volleybal verder uit te bouwen.

Witec ontwikkelt, produceert en verkoopt in de fijnmechanische techniek vernieuwende technologische producten die seriematig worden geproduceerd en geassembleerd. Doordat Witec werkzaam is in diverse markten kan de opgedane kennis toepassen in het produceren en ontwikkelen van nieuwe producten. Dankzij deze unieke marktpositie staat Witec in het middelpunt van innovatie. Door deze kennis te delen, helpen ze anderen te profiteren van nieuwe kansen in de markt.

Dok4 staat voor het detacheren en opleiden van kampioenen en helpt mensen aan een passende baan zoals timmerman, metselaar, schilder of in de elektrotechniek. Bij de GAP Academy brengen ze hun talent in beeld en leiden ze mensen op voor een kansrijk beroep. Dit doen de medewerkers van GAP Academy door de kandidaten online en in de praktijk te testen op hun vaardigheden. Een mooie vorm van Samen in de Maatschappij staan.

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD

25 maart 2023

19:30

Simplex SSS Samen Lycurgus

29 maart 2023

Samen Lycurgus Sliedrecht Sport BESTEL TICKETS