Vind jij het helemaal te gek om veel te volleyballen? En wil jij jezelf ontwikkelen? Vul dan dit formulier in en geef je op voor de gratis open training in de Esdalhal, Oosterstraat 76 in Emmen op zondag 4 juni 2023 van 11.00 uur – 13.30 uur.

Ja, ik geef mij op voor de gratis open training!

Een week voorafgaand aan de open training ontvang je alle informatie op het door jou opgegeven emailadres.

Omdat we tijdens de open training informatie geven over de aanpak van Samen Lycurgus Academy zijn ook je ouders van harte welkom. 

Ben je enthousiast geworden?

Vond je de open training leuk en wil je graag deelnemen aan de trainingen van de Samen Lycurgus Academy? Dat kan! Alle jongens tussen 12 en 18 jaar kunnen extra trainingen volgen op onze volleybalscholen in Emmen en Hoogeveen.

Wanneer?                                    Vanaf 1 oktober 2023 t/m maart 2024, zondagochtend van 10.00 uur – 12.30 uur

Wat zijn de kosten?                  € 300,– voor 20 trainingen

Wie geeft training                     Locatie Emmen: Wytze Kooistra Locatie Hoogeveen: Xander Arling

Wil je je direct opgeven voor de trainingen van Samen Lycurgus Academy die van start gaan in op de zondagochtenden oktober 2023 dan kan dit natuurlijk ook. Vul dit formulier in en geef even aan of je in Emmen of Hoogeveen wilt trainen, wij nemen dan contact met je op.

    Samen Lycurgus is de topsportclub uit de stad Groningen. De focus richt zich op kampioen van Nederland worden, de nationale beker winnen en zover mogelijk komen in Europese competities. Maar wij zijn ons ook bewust van onze voorbeeldfunctie en regionale uitstraling. Eén van de aandachtspunten is het jongensvolleybal. Wij willen graag dat er meer jongens gaan volleyballen. Daarom biedt de Samen Lycurgus Academy jongens de mogelijkheid om naast de trainingen bij de club lekker fanatiek te trainen onder leiding van deskundige jeugdtrainers. Om lid te worden van onze volleybalscholen is geen selectie nodig. Iedereen die gek van volleybal is en graag extra wil trainen kan meedoen.

    Vind je Emmen of Hoogeveen te ver weg? Geen probleem. Wij  werken nauw samen met de volleybalschool van Volleybal Academie Groningen waardoor er ook in Groningen getraind kan worden. Voor meer info kijk je op Volleybal Academie Noord.

    De jongens die de ambitie en aanleg hebben om tot de top van Nederland te gaan behoren kunnen geselecteerd worden voor de Talentengroep. In samenwerking met de Nederlandse Volleybalbond verzorgt de Samen Lycurgus Academy voor deze groep een intensief trainingsprogramma in Groningen.