Doe mee! bepaal nu jou eigen sport- of beweegdoel.

Amysoft Lycurgus en haar maatschappelijk partner INTER-PSY vinden het belangrijk om op verschillende manieren sport en bewegen te blijven stimuleren. Het stellen van een sport- of beweegdoel kan helpen om in beweging te blijven. Daarom lanceren wij #SAMENvitaal.

Voel je fysiek en mentaal (nog) gezonder!

Wat zo mooi is aan de actie #SAMENvitaal is dat iedereen individueel en op zijn of haar eigen niveau mee kan doen. Dus ben je al aan het sporten of wil je nog in beweging komen? Dan is je eigen sport- of beweegdoel bepalen via #SAMENvitaal een extra stimulans.

Deelnemen is kosteloos en zonder verplichtingen maar kan momenteel niet meer.

Ben je aan het trainen voor een halve marathon, of wil je binnen nu en 6 weken 10 push-ups kunnen doen, of je wil met 2 kg in je handen 20x je armen strekken, dan kun je meedoen! Als je doel is om 100km te fietsen of de bal 50x hoog te houden, ook dan kun je meedoen. Het gaat erom dat je door het stellen van een doel (nog meer) in beweging komt. We dagen je uit om de lat hoog te leggen, maar het moet wel een haalbaar doel zijn. Laat je ons weten of het gelukt is? Of misschien is je doel wel iets anders geworden. Ook dat kan natuurlijk.

Streef je doel na

  • Heb je aan het einde van de periode je doel behaald? Dan kun je een mooie prijs winnen en een Aai van (coach) Arjan Taaij. 
  • Heb je niet echt een sportief doel (meer) ook dan kun je gewoon meedoen omdat je het leuk vindt en je ervoor wilt zorgen dat er een zo groot mogelijk aantal mensen meedoet!

Wij willen iedereen uitdagen om zich op te geven voor #SAMENvitaal! Iedereen en met elk bewegingsdoel kan zich gratis en vrijblijvend aanmelden.

De actie is inmiddels ten einde maar we zijn nog steeds actief, ben jij dat ook?

Het zou leuk zijn als je ons laat weten of je nog steeds in beweging bent. Dit kun je doen door gebruik te maken de hashtag #SAMENvitaal en/of Lycurgus te taggen in je bericht. Je mag ons ook altijd een mailtje sturen. Dit kan door te mailen naar office@lycurgus.nl.

#samenvitaal #blijfbewegen