Winst en verlies voor SAMEN. Lycurgus

Geschreven door: Theo Sikkema

De oefencampagne richting het begin van de competitie op zaterdag 12 oktober kreeg afgelopen weekend een vervolg met op zaterdag een klinkende 4-0 zege op Sliedrecht Sport. Een dag later was Tectum Achel in Middelbeers met 3-1 te sterk.

Beide wedstrijden vielen onder het thema ‘Lycurgus in de regio’. In Hoogezand en in het Brabantse Middelbeers, waar Frits van Gestel vandaan komt, was een goede mix tussen clinics en aandacht voor jong volleybaltalent plus een oefenwedstrijd voor de volleyballiefhebbers. Op zaterdag stond er geen maat op SAMEN. Lycurgus tegen Sliedrecht. De runner-up van vorig seizoen kwam er niet aan te pas via 25-16, 25-22, 25-9 en 25-17. Zoals in de hele voorbereiding al het geval was liet coach Arjan Taaij twee teams een deel van de wedstrijd spelen om iedereen zoveel mogelijk speelminuten te geven.

In Brabant was er het weerzien met Auke van de Kamp. De Achterhoeker besliste het duel voor behoorlijk veel publiek tegen zijn oude ploeg in Belgisch voordeel. SAMEN. Lycurgus won de eerste set met 25-20, maar daarna gingen de volgende drie sets naar Achel; 15-25, 23-25 en 20-25.

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD

BESTEL TICKETS

17 april 2024

Draisma Dynamo Nova Tech Lycurgus