Vacature bij Abiant Lycurgus: commercieel manager gezocht

Geschreven door: Theo Sikkema

De Stichting Topvolleybal Groningen (STG) biedt je een unieke kans om verder vorm en inhoud te geven aan de ambities van landskampioen Abiant Lycurgus.  Wij zoeken iemand die inzet op commercie en partnership met de huidige (sponsor)relaties maar deze ook uitbreidt. Stad en Ommeland biedt een maatschappelijke, innovatieve en inspirerende sportomgeving. Kom jij onze topsportorganisatie ondersteunen om deze omgeving onderling maar ook in relatie tot STG te versterken?

In deze nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor de verbinding tussen sponsorschap en partnerschap en topvolleybal. Je kent de sponsorwereld goed en beweegt je hierin laagdrempelig en toegankelijk. Je signaleert marktontwikkelingen, identificeert nieuwe commerciële kansen, verdienmodellen en mogelijkheden tot partnerships. Je helpt met het opstellen van een strategisch plan en ontwikkelt innovatieve business cases. Je onderhoudt contacten en denkt hierbij aan alle doelgroepen en stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van de business club en de bijeenkomsten. Uiteraard ben je prominent aanwezig bij de thuiswedstrijden. Je rapporteert aan het stichtingsbestuur.

Functie-eisen

Wij vragen een ervaren commercieel manager met een originele en heldere visie op de ontwikkelingen en trends in sponsoring en partnerschap marketing. Je begrijpt het speelveld rondom de topsport en de functie in de media en hebt een relevant netwerk binnen en buiten het bedrijfsleven. Je zoekt nieuwe business partners, komt met nieuwe partnership concepten en sluit de deals. Je weet het allerbeste uit jezelf en uit Stichting Topvolleybal Groningen te halen. Je hebt een hands on mentaliteit en vanzelfsprekend heb je affiniteit met volleybal en sport in het algemeen.

Jouw profiel:
– HBO denk- en werkniveau, bijvoorbeeld richting Communicatie, Bedrijfskunde
of Commerciële economie
– Aantoonbare werkervaring met sponsor- en partnerschap vraagstukken bij
merken, markleiders of in de consultancy
– Innovatief, sterk strategisch en conceptueel denker
– Financieel inzicht; ervaring met ontwikkelen business cases
– Flexibiliteit met betrekking tot werktijden
– Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

STG biedt een basisinkomen met een resultaatgerichte bonusstructuur.

De Abiant Uitzendgroep ondersteunt STG bij de werving en selectieprocedure. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel dan ontvangen wij graag jouw CV inclusief een motivatie. Solliciteren kan hier. Voor vragen kunt je contact opnemen met de afdeling Abiant Werving & selectie, tel 050-2060091.

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD

11 april 2020

SAMEN. Lycurgus RECO ZVH
BESTEL TICKETS