Succesvolle bezorgactie voor Best Western Hotel Aduard

Geschreven door: Theo Sikkema

Een aantal spelers en stafleden hebben donderdagavond maaltijden bezorgd voor Best Western Hotel Aduard. Deze partner levert al een aantal jaren de maaltijden tijdens uitwedstrijden en is de vaste cateraar tijdens events van SAMEN. Lycurgus. Het was mooi in de coronacrisis iets terug te kunnen doen.

Sam Gortzak, Erik van der Schaaf, Hossein Ghanbari, Dennis Borst, coach Arjan Taaij en Wytze Kooistra namens het Organisatie Team gingen samen met de medewerkers van eigenaar Jenze Kingma op pad. Van Visvliet tot Schildwolde en van Briltil tot Smilde. In totaal zijn meer dan 300 maaltijden verwerkt. Door het grote succes lukte het helaas niet om iedere bezorging door iemand van de #Bluearmy te laten doen. Excuses daarvoor.

Het overtrof Kingma zijn stoutste verwachtingen. ‘Het was echt fantastisch. Zoveel bonnen hebben we nog nooit op donderdagavond meegemaakt. Met de hulp van de #Bluearmy hebben we toch 300 mensen kunnen voorzien van eten en voor zover we nu weten zijn ze allemaal tevreden. SAMEN. met Lycurgus zijn we sterk. Ik kan wel huilen van geluk.’

Mocht je als partner ook gebruik willen maken van de inzet van de lange jongens van SAMEN. Lycurgus aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We kijken graag wat mogelijk is om te helpen.

Foto's:

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD

10 oktober 2020

RECO ZVH Amysoft Lycurgus

17 oktober 2020

Draisma Dynamo Amysoft Lycurgus