Schouder aan schouder doet veel om ambitie te steunen!

Geschreven door: Theo Sikkema

Vanuit en rondom Abiant Lycurgus wordt momenteel op hartverwarmende wijze gewerkt om topvolleybal in Groningen en omgeving blijvend mogelijk te maken. Er zijn voor jou als fan of volleyballiefhebber diverse manieren om #schouderaanschouder te ondersteunen.

#Ticketvoordetoekomst
Fans en sportliefhebbers zijn een crowdfunding begonnen. De wens is om in tachtig dagen 50.000 euro bij elkaar te krijgen. De Abiant Lycurgus-fans Anne Buunk en Evelien Pinkster, social ondernemer Patrick Kampherbeek, sportbestuurder Peter Hanning en bestuurslid Anita Bats van de supportersvereniging van Donar zijn de initiatiefnemers. Hanning lanceerde op twitter het idee om in een virtueel MartiniPlaza 4.350 plekken te verkopen. Dat is uiteindelijk ticket voor de toekomst geworden. Koop al het ware je stukje toekomst van Abiant Lycurgus. Spelers, staf en iedereen binnen Abiant Lycurgus bedankt de intitiatiefnemers dat ze hun energie in de toekomst van de club steken!

Koop hier je #ticketvoordetoekomst!

Alle wedstrijden voor één prijs
Voor 29,95 euro ben je voor de rest van het seizoen verzekerd van een plek bij alle wedstrijden van Abiant Lycurgus. Zowel voor de resterende thuiswedstrijden in de kampioenspoule als in de finale van de play-offs. De ontknoping van het seizoen waar de spelers hard voor strijden om hun ambitie, kampioen worden, mogelijk te maken. Het zou geweldig zijn als zoveel mogelijk fans het bereiken van deze ambitie ondersteunen.

Koop hier je passe partout!

30 maart tegen Dynamo in MartiniPlaza
Op zaterdagavond 30 maart staat in  de wedstrijd tegen Draisma Dynamo op het programma. In MartiniPlaza is de achtste wedstrijd in de kampioenspoule de finale van een actiemaand. Het wordt een speciale wedstrijd met vermaak en entertainment. Met een sfeer en beleving waarvan je achteraf zult zeggen wat gaaf dat deze avond beleefd heb. Het doel is om 4.350 mensen de bluearmy op onvergetelijke wijze naar de overwinning tegen Dynamo te schreeuwen. Met wellicht dan al definitieve plaatsing voor de finale om de landstitel.

Koop hier je ticket voor 30 maart!

Bedriefspakket
Koop een ‘bedriefspakket’  met je bedrijf en kom met zes collega’s of relaties naar de wedstrijd tegen Draisma Dynamo op 30 maart in MartiniPlaza. Met dit pakket krijg je een volledig verzorgde avond (inclusief eten, vermaak en de nodige consumpties). Dit pakket staat daar garant voor. Een goed gevoel en veel waardering voor ons. Maar nog veel belangrijker steun je ons in de strijd naar succes! Als extra blijk van onze waardering zullen we onder de deelnemers een compleet verzorgde (beach)volleybalclinic verloten. En als klap op de vuurpijl komt jouw bedrijfslogo op de Greenledwall langs de A28 bij Assen. Interesse? abiant-Lycurgus@outlook.com

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD