Rivo’s Gertjan ter Harmsel revalideert bij medische staf Abiant Lycurgus

Geschreven door: Paulien Schoonhoven

Zo ben je elkaars grootste tegenstander en zo sta je voor elkaar klaar als echte sportvrienden. Topsport mag dan keihard zijn, maar Abiant Lycurgus en Rivo Rijssen laten ook die andere kant zien. Door bemiddeling van Lycurgus-coach Arjan Taaij kan de zwaar geblesseerde spelverdeler van Rivo Rijssen, Gertjan ter Harmsel gebruik maken van de ervaring en kennis van de medische staf van  Lycurgus, de fysiotherapiepraktijk Flytta van Peter Eppinga.

Ter Harmsel brak begin januari tijdens de competitiewedstrijd tussen Abiant Lycurgus en Rivo Rijssen zijn been op meerdere plaatsen. Een zelfde soort blessure als Robbert Andringa drie jaar geleden opliep bij Lycurgus. Andringa werd in krap zeven maanden weer klaargestoomd om terug te keren op topniveau. Lycurgus creëerde een optimaal revalidatieproces waarbij Peter Eppinga een cruciale rol speelde. Dat herinnerde Arjan Taaij zich direct en bracht Ter Harmsel in contact met Eppinga. Inmiddels hebben beide partijen afgesproken dat de onfortuinlijke spelverdeler bij zijn revalidatie gebruik gaat maken van de diensten van Eppinga en zijn praktijk.

Taaij biedt Ter Harmsel zelfs de gelegenheid om in de loop van het herstelproces bij Abiant Lycurgus de zaaloefeningen in het Alfa college Sportcentrum te komen doen.

Beluister hier het gesprek met Gertjan ter Harmsel: 2014-02-14 Ter Harmsel v1

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie