Project Energy Valley Topclub genomineerd

Geschreven door: Paulien Schoonhoven

Samen met nog twee andere finalisten is de Energy Valley Topclub met het project Groene Energieborg 2020 genomineerd voor een Urban Enlightenmentz of the Year. De uitslag van de verkiezing The Enlightenmentz of the Year 2012, waarbij lichtende voorbeelden voor een duurzame toekomst worden genomineerd, wordt op vrijdag 2 november bekend gemaakt in Amsterdam.

De Energy Valley Topclub/Groene Energieborg 2020 is genomineerd in de categorie ‘Urban’ en dat wil zeggen een concept of ontwerp voor de stedelijke omgeving, die bestaande of nieuwe steden aanmerkelijk verduurzamen, zonder daarbij bijvoorbeeld het leefplezier en de bereikbaarheid geweld aan te doen.

Zoals je weet is de Energy Valley Topclub is een samenwerking tussen BAM, Essent, Gasunie,  GasTerra, Groningen Seaports, Imtech, Energy Valley en diverse andere bedrijven uit de energiesector, die als doel heeft om het grote publiek meer betrekken, informeren en mobiliseren bij de energietransitie. De Energy Valley Topclub is gevestigd hier in Euroborg.

Via de Energy Valley Topclub maken bedrijven, kennisinstellingen en overheidsinstanties in Noord-Nederland zich samen sterk voor schone, betrouwbare en innovatieve energie. Dat heeft inmiddels geleid tot vele groene initiatieven waarmee de noordelijke energiesector een sleutelrol vervult in de (inter)nationale energievoorziening en geeft daarmee een flinke impuls aan de economie en werkgelegenheid.

Om er voor te zorgen dat wij samen met de Energy Valley Topclub die prijs gaan winnen, vragen wij je stem voor dit project uit te brengen via de volgende link:

Het promotiefilmpje dat op de website te zien is, is gemaakt door de programmamakers van FC Groningen TV, Emiel Venema en Jos Schoenmaker.

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie