Nova Tech Lycurgus treft SSS in kwartfinale

Geschreven door: Theo Sikkema

In de kwartfinale van de play-offs stuit Nova Tech Lycurgus op Simplex SSS. In een best-of-three serie speelt Nova Tech Lycurgus woensdagavond 3 april om 19.30 uur eerst thuis. Kaarten zijn hier te koop. De return is zaterdagavond 6 april in Barneveld. Mocht een beslissend derde duel nodig zijn dan treffen beide ploegen elkaar zondag 7 april om 15.00 uur weer in Martiniplaza.

De Barnevelders stelden de tweede plaats in Poule B veilig via een 3-1 overwinning in thuishal De Meerwaarde tegen Scherp in Packaging ZVH. SSS had aan één punt genoeg om kwalificatie voor de kwartfinale af te dwingen. Nova Tech Lycurgus speelde dit seizoen twee keer tegen de ploeg van coach Paul van der Ven en won op 8 november vorig jaar in Barneveld met 3-0 (25-22, 25-23 en 25-17) en zegevierde op 14 januari in Martiniplaza met 3-1 (25-22, 25-27, 25-14 en 25-22).

De winnaar van deze kwartfinale treft Draisma Dynamo in de halve finale van de play-offs om de landstitel. Dan in een best-of-five reeks, waarbij de ploeg die het eerst drie duels wint in de finale mag strijden om het landskampioenschap.

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD