Nieuwe spelverdeler TJ Sanders aangekomen in Groningen

Geschreven door: Chris Voth

De 21-jarige TJ Sanders heeft zich woensdag in Groningen op de training gemeld. Sanders vervangt Mike Iandolo, die dit seizoen door een blessure niet meer in actie kan komen.

TJ Sanders - Foto: Erik PostDe Canadese international arriveerde dinsdagavond laat in Groningen, nadat eind vorige week de handtekeningen onder zijn contract waren gezet. Woensdagmiddag trainde hij voor het eerst mee met de selectie van trainer/coach Arjan Taaij.

Het teammanagement van Abiant Lycurgus stelt momenteel alles in het werk om Sanders zo mogelijk komende zaterdag in het duel tegen Draisma Dynamo al in actie te kunnen laten komen. Voor de zekerheid traint Harold Bouwknegt deze week al met de selectie mee. Bouwknegt was naast Steffan Hebbink een van de spelverdelers van het voormalige tweede team van Abiant Lycurgus.

De enkelblessure die Hebbink afgelopen zaterdag opliep in het duel tegen Floorever/Reflex lijkt overigens mee te vallen. Hij heeft een verstuikte enkel en is waarschijnlijk een week of twee uit de running.

De competitiewedstrijd tegen Draisma Dynamo begint komende zaterdag om 20.00 u en wordt zoals gebruikelijk gespeeld in het Alfa-college Sportcentrum in Groningen.

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie