Nieuwe bestuursleden voor Abiant Lycurgus

Geschreven door: Paulien Schoonhoven

Het bestuur van de Stichting Topvolleybal Groningen (de stichtingsvorm waaronder Abiant Lycurgus valt) is sinds kort versterkt met drie nieuwe bestuursleden. Vorige maand traden Wim Heun en Petra Muller aan. Heun, in het dagelijks leven administrateur bij Ziengs schoenen in Assen, gaat de financiële portefeuille beheren, terwijl Muller, werkzaam bij Energy Valley, verantwoordelijk wordt voor de secretariële zaken.

Het derde nieuwe bestuurslid is Ernst Zijlstra. De vorig jaar bij Lycurgus op het hoogste niveau gestopte middenspeler gaat het technisch beleid vorm geven. Zijlstra speelde jarenlang voor de hoofdmacht van Lycurgus en maakte als speler de opgang mee richting nationale top. Vanwege het opstarten van zijn nieuwe bedrijf “mijn autocoach” koos hij ervoor om dit seizoen een treedje lager te gaan spelen. Hij is nu actief in het tweede team van Abiant Lycurgus, dat op dit moment verwikkeld is in een tweestrijd met het Rijswijkse Rivo om het kampioenschap in de B-league.

Met de komst van het drietal is het Stichtingsbestuur gecompleteerd tot 8 mensen. Omdat alle bestuursleden in hun dagelijks bestaan een drukke baan hebben hoopt voorzitter Cees Jan Gieskes met deze samenstelling alle bestuurlijke taken op een evenredige verdeeld te hebben.

Reacties op dit artikel: