Grijp nu je kans op data-analist/videoscout te worden

Geschreven door: Theo Sikkema

Data-analyses en het scouten van alle acties zijn in het volleybal superbelangrijk. Het vormt een basis om van je tegenstander te winnen. Lijkt het je leuk om bij Amysoft Lycurgus een rol te spelen in dit proces? Grijp dan nu je kans om data-analist/videoscout te worden.

Je hebt bij een topvolleybalwedstrijd vast wel eens een data- analist/videoscout aan het werk gezien. Zittend achter een laptop, waarop alle spelhandelingen (data) van het eigen team en de tegenstanders worden verzameld. Het levert veel nuttige tactische informatie op, zowel voor, tijdens als na de wedstrijd. Hiermee kunnen coach en spelers hun voordeel doen.

De aanmelding loopt via Sport Science & Innovation Groningen. Het platform voor het aanjagen, initiëren, ontwikkelen en delen van wetenschappelijke kennis en innovaties. Doel daarbij is het optimaliseren van beweegprestaties in sport, revalidatie en dagelijks leven van mensen. Lees hier alle relevante informatie en meld je snel aan! En wie weet werk je binnenkort bij Amysoft Lycurgus, de volleybaltopclub van Nederland.

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD

06 maart 2021

Amysoft Lycurgus Active Living Orion

10 maart 2021

Sliedrecht Sport Amysoft Lycurgus