De topper gaat vanwege besmettingen bij Dynamo zaterdag niet door

Geschreven door: Theo Sikkema

De voor zaterdagavond geplande topper in het Alfa-college Sportcentrum tussen Amysoft Lycurgus en Draisma Dynamo gaat niet door. Vanwege diverse coronabesmettingen bij Dynamo en spelers die in quarantaine zitten zijn onvoldoende spelers beschikbaar bij de landskampioen.

Bij de ploeg van coach Arjan Taaij was iedereen fit en de selectie was er klaar voor om de competitie te hervatten. Alleen Jaron Spiegelaar zou er niet bij zijn. De libero zit op Gran Canaria in quarantaine en vliegt vrijdag terug, maar zou veiligheidshalve niet bij de groep zijn zaterdag. Taaij over het niet doorgaan van het duel tussen de nummers drie en twee. ‘We waren er klaar voor en hadden er zin in, maar het is de realiteit van nu. Het is niet ideaal en het kan invloed gaan hebben op het competitieverloop. We moeten maar zien hoe het de komende weken gaat.’

Er is nog geen nieuwe datum vastgesteld. Gevolg is dat Amysoft Lycurgus de competitie normaal gesproken volgende week zaterdag 15 januari hervat met een uitwedstrijd tegen Sliedrecht Sport.

 

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD