Athleteshop nieuwe kleding en materiaalsponsor Abiant Lycurgus

Geschreven door: Theo Sikkema

De sportwebshop Athleteshop uit Groningen voorziet Abiant Lycurgus het komende seizoen van kleding en sportartikelen. In samenwerking met Craft Teamwear heeft Athleteshop de landskampioen helemaal in het nieuw gestoken voor de jacht naar de derde nationale titel op rij.

“Wij zijn inmiddels een wereldbedrijf, dat verkoopt in heel Europa en de Verenigde Staten, maar we hebben Groningse roots. Die roots kunnen wij bij Abiant Lycurgus combineren met onze pijlers (top)sport en succes. We zijn er trots op dat we ons dit seizoen kunnen verbinden aan deze club”, zegt Yuri Solinger, directeur en oprichter van Athleteshop.

Athleteshop is dé webshop in sportartikelen en wil de atleet in iedereen stimuleren. Van voetbal, fitness, sportgadgets, sportbrillen tot aan outdoor producten. Je kunt bij Athleteshop terecht als particulier en als bedrijf. Athleteshop heeft vanaf dag één de ambitie om het breedste en meest uitgebreide assortiment aan te bieden op het gebied van sportartikelen. Door de jaren heen heeft Athleteshop een flink aantal merken aan zich gebonden. Het assortiment bestaat inmiddels uit meer dan 100.000 producten die worden verkocht in 15 landen, inclusief de verenigde Staten.

Abiant Lycurgus ontvangt de nieuwe sponsor met open armen. “Wij werken voortdurend aan een nóg beter topsportklimaat. Daarbij horen ook de beste sponsoren. We zijn blij dat Abiant Lycurgus aantrekkingskracht heeft op bedrijven als Athleteshop”, aldus voorzitter Paul van der Wijk.

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD

29 september 2018

Abiant Lycurgus Taurus
BESTEL TICKETS

06 oktober 2018

Abiant Lycurgus Advisie SSS BESTEL TICKETS