Amysoft Lycurgus Europees de CEV Cup in met reispartner UNIGLOBE Two Travel

Geschreven door: Theo Sikkema

Net als vorig seizoen heeft Amysoft Lycurgus zich ingeschreven voor de Europese strijd om de CEV-Cup. Het één na hoogste Europese niveau. De loting is vrijdag 25 juni om 12.30 uur. De Europese reizen worden dit seizoen verzorgd door UNIGLOBE Two Travel.

UNIGLOBE Two Travel is marktleider in Nederland voor het verzorgen van alle aspecten van zakenreizen voor het MKB-segment. Het bedrijf met vestigingen in Groningen, Hoogeveen, Herten, Oud-Beijerland en Sprang-Capelle heeft meer dan 20 jaar ervaring en richt zich onder andere op het ontzorgen van topsportorganisaties zoals Amysoft Lycurgus.

Directeur Edwin Merk van UNIGLOBE Two Travel is blij om weer vooruit te kunnen kijken. ‘Afgelopen jaar was een zwaar jaar waarin de reisbranche bijna stil lag. Gelukkig durft UNIGLOBE Two Travel vooruit te kijken en zijn wij ervan overtuigd dat het reizen terug komt. Wij blijven investeren in de toekomst en hier hoort de verbinding aan een topsportclub zoals Amysoft Lycurgus bij.’

UNIGLOBE Two Travel is een zakelijke reisorganisatie die bedrijven, verenigingen en sportteams volledig kan ontzorgen in het organiseren van een buitenlandse reis. Naast reguliere zakenreizen is UNIGLOBE Two Travel gespecialiseerd in Marine & Offshore reizen en verzorgen zij vanuit het label TripEEE verschillende soorten zakelijke groepsreizen (onder andere sportreizen, incentive reizen voor medewerkers, handelsmissies, businessclubreizen en congressen).

Dit is een mooie gelegenheid voor Amysoft Lycurgus om de lang gekoesterde wens om een sponsortrip voor leden van de businessclub te organiseren. Waar deze reis naartoe gaat zal de loting op 25 juni uitwijzen. Sales manager Andreas Ensing  staat al in de startblokken om de trip te regelen. (Op de foto: Andreas Ensing (sales manager), Wytze Kooistra (Amysoft Lycurgus), Edwin Merk (directeur))

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie

VOLGENDE WEDSTRIJD