Abiant Uitzendgroep nu ook in Veendam

Geschreven door: Paulien Schoonhoven

Abiant Uitzendgroep heeft haar vestigingennetwerk uitgebreid met een vestiging in Veendam. Abiant is een betrokken uitzendorganisatie, die actief is in Noord-Nederland en jarenlange ervaring heeft met uitzenden en detacheren. Abiant heeft meer vestigingen in de regio. Naast de nieuwe vestiging in Veendam is de vestiging in Scheemda en Stadskanaal dichtbij.

Abiant Uitzendgroep biedt werk in de techniek, productie en diverse andere branches. Vestigingsleider Erik de Jonge ziet mogelijkheden om de dienstverlening uit te breiden naar Veendam. Vanuit de vestiging in Scheemda zijn er al contacten met bedrijven in Veendam. Eén van de kernwaarden van Abiant is dichtbij, vandaar dat Abiant naar Veendam toe komt. De vestiging heeft een plek gevonden in het stadion van SC Veendam, waar Abiant Uitzendgroep lid is van de businessclub.

Abiant levert betrokken en vakkundig personeel. Doeners waarop je kunt vertrouwen en waarvan je weet: dat komt goed. Dagelijks zijn ruim 1500 uitzendmedewerkers voor Abiant aan het werk. Abiant is zeer ervaren in het zorgvuldig selecteren van goed personeel. Bedrijven kunnen op flexibele basis medewerkers van Abiant inhuren.

De openingstijden van de vestiging in Veendam zijn van 10.00 – 12.00 uur op woensdag om de 14 dagen (in de even weken) en op afspraak. Werkzoekenden die op een andere werkdag willen langskomen bij het Gjaltemastadion aan de Langeleegte 16a te Veendam kunnen bellen met telefoonnummer 0598 – 72 60 00 om een afspraak te maken.

Reacties op dit artikel:

Geef een reactie