Welkom bij het Samen. Volleybal Convenant.

Gezamenlijk bundelen Nova Tech Lycurgus en Sudosa Desto de krachten om de volleybalsport in de regio te versterken. Met een gedeelde visie op het delen van kennis en inspiratie streven we niet alleen naar het behalen van prijzen op het volleybalveld, maar ook naar een sleutelrol in de vorming van een duurzaam volleyballandschap.

Onze ambitie komt voort uit de overtuiging dat volleybal van onschatbare waarde is voor de maatschappij. Volleybal dient als een bindmiddel dat onderling respect, een gezonde levensstijl, samenwerking en vriendschap bevordert.

Dit convenant vormt de basis voor onze samenwerking met jouw vereniging. Hierin staat uitgebreid beschreven op welke manieren we gezamenlijk een bijdrage kunnen leveren aan de verbintenis van de breedtesport en de topsport.

Verenigingsvoordelen:

> Toegang tot kennis en expertise: Profiteer van professionals binnen de volleybalwereld voor advies en begeleiding.

> Versterking van bestuur en technisch Kader: Verbeter de vaardigheden van jouw bestuur en technisch kader via workshops en trainingen.

> Promotie en zichtbaarheid: Verhoog de zichtbaarheid van jouw vereniging en trek mogelijk nieuwe leden aan.

> Voordeelacties voor leden.

Verwachtingen van verenigingen:

> Actieve participatie: Neem deel aan workshops, clinics en andere activiteiten om optimaal te profiteren van de geboden kansen.

> Communicatie en samenwerking: Deel informatie over activiteiten met jouw leden en sta open voor samenwerking met andere clubs.

> Vertegenwoordiging in communicatiekanalen: Wijs minstens één contactpersoon aan voor deelname aan communicatiekanalen zoals de WhatsApp-groep.

Jouw vereniging aanmelden kan via onderstaand formulier.

VOLGENDE WEDSTRIJD